Зала Ом | Йога в центъра на София

Екипът
Снежанка Милошева - Дживанмукта - йога за начинаещи и напреднали, йога за гърба, йога за третата възраст, индивидуални занимания

Снежанка Милошева, йога за начинаещи и напреднали, за третата възраст, нада йога, медитация, 0897 33 20 55, 0878 312 733, 02 986 55 10, www.oooooom.com, aromazonia@yahoo.com, ommmmmmji@gmail.com

За контакти:

За мен йога е вдъхновение и метод за съзнателно и активно отношение към себе си, за развиване на положителни личнстни качества. Тя е метод и вдъхновение за мирно, съзнателно и активно съучастие в промяната на света за добро. Тя ме отвежда дълбоко в същността, тя ме учи на простота. Да бъда инструктор и учител по йога означава преди всичко да продължавам да се уча непрестанно, за да мога да давам. Носи ми удовлетворението от взаимното обогатяване и радостта да се чувствам полезна.

Стремежът ми е да поднасям постепенното и систематично усвояване и напредване, да съобразявам развитието и задълбочаването с групата като цяло и с участниците в нея индивидуално.

Типичното занимание при мен включва асани, или физически пози, пранаяма - дихателни практики, релаксация - йога нидра, медитация, мантри и запознаване с теорията и философията на йога.

В последните години концентрирам усилията си върху Йога като грижа за гръбначния стълб, гърба и ставите, както и Йога като грижа за хората в напредваща възраст.

Повече информация за Снежанка виж тук.
Мария Вацова - Шрутимурти - йога за начинаещи и напреднали

Мария Вацова йога за начинаещи и напреднали, за деца и родители, тел: 02 946 30 51; моб. 0888 38 55 23, е-mail. mvatsova@yahoo.com

За мен преподаването на йога е споделяне и развитие. Дайте си шанс да откриете какво е йога за вас по пътя към себе си.

Специализирам в две посоки – йога за възрастни и йога за деца.

Повече информация за Мария виж тук.

За контакти:
Галина Тошева - Шантидевананда - йога за начинаещи и средно напреднали

Галина Тошева - Шантидевананда

В моя живот Йога е трансформиращият и организиращ фактор, който постепенно осветлява и направлява създаването на нова подредба на вътрешния и външния ми свят. Доверието, което имам към пътя на йога, ми позволява да се чувствам спокойна, когато споделям с други хора знанията от тази древна и универсална система за човешко развитие. Имам опит със Сатянанда йога, която предлага интегриран, задълбочен и систематизиран подход. За първи път се срещнах с тази система през 2002 г. От тогава съм посещавала многобройни курсове и семинари с различни теми в България и в Сатянанда ашрам Гърция. Качествено нов поглед ми донесе 14-месечното участие в саняса тренинг в Bihar School of Yoga, Мунгер, Индия под ръководството на Свами Ниранджанананда Сарасвати. По време на този тренинг участвах в курс за инструктори по йога в Рикхия, Индия. Имам професионална квалификация “Инструктор по йога”, получена от НСА “Васил Левски”, София.

Занятията от "Йога по обедно време" предлагат раздвижване и енергетизиране на физическото тяло и успокояване на ума и психиката. Включени са асани (физически пози), пранаяма (работа с дъха) и заключителна релаксация (Йога Нидра). Особено подходящи са за заети хора, които могат да отделят време за себе си в обедната почивка.

За контакти:
Катя Спасова - йога за начинаещи и индивидуални занимания

Катя Калоянова - Павитрамурти

За мен йога е преди всичко баланс.Тя ми дава леката интуитивна връзка между света и мен. Да балансираш в социума може да е изкуство, удовлетвореност и щастие. Достатъчно е да практикуваш с осъзнаване във всяко движение и системата йога ще задейства твоят вътрешен ресурс, за да влезеш в хармония със себе си и светът. Тя премахва блокажите причинени от дистреса и омиротворява.

Занимавам се с йога от 2003г. Още след първия месец започнаха положителните промени на физическо и емоционално ниво. В трите ми няколкомесечни обучения в "Bihar school of yoga" Мунгир, Индия, през 2009, 2012 и 2017 г. получих възможността да "черпя вода от извора". Искам да споделя опита който придобих.

В моите часове по интегрална йога ще практикувате и ще получите базови познания по хатха йога (баланс на енергиите) чрез асана и дихателни упражнения, въвеждане в раджа йога (баланс на ума) чрез йога нидра и въвеждане в бхакти йога (баланс на емоциите) чрез мантра.

За контакти:
Нина Гелкова - Нирмалдара, йога за мама и бебе, йога за бремени.

С йога се занимавам от 1998 г. и оттогава сме заедно и в добро и в зло :-) През 2009 г. преминах обучение за йога учители към Бихарската школа по йога (Bihar School of Yoga -BSY) в Индия, а няколко месеца по-късно и курс на обучение към RYE - Изследване на йога в образованието.
От 2010 г. съм част от екипа на инструктурите по йога на смеха. Завършила съм специалност “Интелектуална собственост” в УНСС. В момента завършвам обученията си по Психология, Хипнотерапия и Фокусирана към решение терапия. Интересът ми към съвременната психология допълва и задълбочава познанията ми за науката йога. Онова, което най-силно ме свързва с йога е развитието ни като човешки същектва - разгръщането на нашата индивидуалност и потенциал, пълноценното изживяване на всеки миг тук и сега, съзнателното преминаване през хилядите роли в живота ни, пускането им в безкрая и сливането ни с нашия вътрешен мир. Личният ми опит като майка на три деца, ми показа че периодът на бременността, събитието на раждането и отглеждането на детето могат да се превърнат в изключително мощен път за личностно развитие на майката. В не по-малка степен това е валидно и за бащата. Така се вдъхнових да започна да преподавам йога за бременни и йога за мама и бебе.

тел. 0899 98 48 38 email: ngelkova@gmail.com, ommmmmmji@gmail.com
Илиян Константинов - Шивапрем - динамична йога

Илиян Константинов

За мен практикуването е начин на живот, а преподаването на Йога практики е интензивна медитация.

За контакти: