Зала Ом | Йога в центъра на София

Преподавател
Снежанка Милошева - Дживанмукта - йога за начинаещи и напреднали, йога за гърба, йога за третата възраст, индивидуални занимания

Снежанка Милошева, йога за начинаещи и напреднали, за третата възраст, нада йога, медитация, 0897 33 20 55, 0878 312 733, 02 986 55 10, www.oooooom.com, aromazonia@yahoo.com, ommmmmmji@gmail.com

За контакти:

За мен йога е вдъхновение и метод за съзнателно и активно отношение към себе си, за развиване на положителни личнстни качества. Тя е метод и вдъхновение за мирно, съзнателно и активно съучастие в промяната на света за добро. Тя ме отвежда дълбоко в същността, тя ме учи на простота. Да бъда инструктор и учител по йога означава преди всичко да продължавам да се уча непрестанно, за да мога да давам. Носи ми удовлетворението от взаимното обогатяване и радостта да се чувствам полезна.

Стремежът ми е да поднасям постепенното и систематично усвояване и напредване, да съобразявам развитието и задълбочаването с групата като цяло и с участниците в нея индивидуално.

Типичното занимание при мен включва асани, или физически пози, пранаяма - дихателни практики, релаксация - йога нидра, медитация, мантри и запознаване с теорията и философията на йога.

В последните години концентрирам усилията си върху Йога като грижа за гръбначния стълб, гърба и ставите, както и Йога като грижа за хората в напредваща възраст.

Повече информация за Снежанка виж тук.

ГРУПОВИТЕ ЗАНИМАНИЯ СА ВРЕМЕННО ТРАНСФОРМИРАНИ В

"ЙОГА У ДОМА - ЧРЕЗ ОНЛАЙН ВРЪЗКА"

ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ, моля, свържете се ПРЕДВАРИТЕЛНО с мен на тел. 0878 312 733

ИНДИВИДУАЛНИТЕ ЗАНИМАНИЯ са в два формата:

- С ПОСЕЩЕНИЕ У ДОМА ИЛИ В СТУДИО

- У ДОМА ЧРЕЗ ОНЛАЙН ВРЪЗКА