Зала Ом | Йога в центъра на София

ГрафикДА Е МИРНА И БЛАГОДАТНА НОВАТА 1918 ГОДИНА

ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО! Поздравявам всички с автентични български благословии, които моя приятелка, Диана Иванова, е открила в издание от 1937 година!

Ай да си ми живо, чедо! Честит(а) и доброчест(а)! Бъди жив(а) и разговори се! От мене едно, от Господа – хиляда! От Господа арно! Зло да те не види, а добро да те не замине! Господ да те дарува с голема дарба! Господ напред и ти подиря му! Господ що ти сърце сака, да ти даде! Бог да те почуе! Ти мене зарадвал, а Господ гебе! Ти мене – с торба, а Господ – тебе с чувал! Да ти се позлатят ръцете! Братска любов и добра мисъл Господ да ти даде! Пълно като гърне, Господ на добро да го обърне! Пръст да хванеш, злато да стане! Сполай ти, фала ти, ега Бог ти дава! Да ти е чутовно! Да ти е сладко! Сладко ви здраве! Златна ти уста! Да те огрее от невидена страна! Да те благослови Господ с двете си ръце! Да отидеш на свети места! Да си бел(а) и як(а) като среброто! Да бъдеш радостен! Да ти е живо и све що ти е мило! Добро да ти потече като река! Какво посегнеш – да го стигнеш! От устата ти мед да капе! От добро да се не куртолисаш! От мене малко, от Господа – много! Господ да те поживи да достигнеш до дълбока старост! Да Бог даде! Господ да ти даде сила и здраве и ум да преносиш сичките трудове и ядове в тоя лъжовен свет! Амин, Дай Боже, пълна сполука! Арно да видиш! Арното те фанало! Да видиш хаир! Айде аирлия радост! Здраве, късмет, берекет, жито, просо, мед и масло – от съде да се налива, през праг да прелива! Колко звезди по небето – толко здраве в твойта къща! От Бога ти много здраве, от нас – малко веселбица! Да ти се злато и сребро лее и през плет прелее! Да те дари Господ: кого лъжичка, кого паричка, а тебе – колесничка със злато и сребро! Дай Боже, навсякъде пълно! Да обърне Господ всичко на добро! Да се валяш у мед и масло! Бог да те поживи! Господ и Света Богородица да помагат, на добро да обръщат! Дето стъпиш – сребро, що пофанеш – злато! Ако е арно – от арно по-арно, ако е лошо – от влакно по-тънко! Аллах бин берекет версин (Бог да даде хиляда плодория) Да китиш, да цъфтиш, що да фанеш – зелено да стане! Дал ти Бог добро веселие!

„Пожелания и благословии у българския народ”, 1937


НОВИ ГРУПИ И ЗАНИМАНИЯ В СТУДИОТО

КУРС ВЪВЕДЕНИЕ В МЕДИТАЦИЯТА с Галина Тошева, събота от 14:00 до 15:00 ч.

НЕЖНА ЙОГА ЗА ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ, нова група със Снежанка Милошева, сряда от 15:30 до 17:00 ч.


За въпроси и записвания се свържете с конкретния преподавател.
ГРАФИК от 1 ЯНУАРИ 2018 до 31 МАРТ 2018

Понеделник
18:30-20:00 Йога за бременни - курс с практика и тематични дискусии, с Павлинка Герина и Нина Гелкова, голяма зала. С предварително обаждане на тел. 0899 98 48 38, или с и-мейл на ngelkova@gmail.com виж тук.

18:30-20:00 Йога - напредващи, с Мария Вацова, малка зала.
Вторник

12:30-13:45 Обедно презареждане с йога, с Галина Тошева.
18:30-20:00 Йога - начално ниво, с Галина Тошева.Сряда
11:00-12:30 Сакрална архитектура на тялото, с Радостина Няголова виж тук.
15:30-17:00 Нежна йога за третата възраст със Снежанка Милошева, подходящо за начинаещи.

18:45-20:15 Специална програма за напреднали, със Снежанка Милошева, подходяща за практикували повече от 5 години и запознати с пранични потоци, чакри, мудри, бандхи.
Четвъртък

15:30-17:00 Нежна йога за третата възраст, със Снежанка Милошева.

18:30-20:00 Йога за гърба, със Снежанка Милошева.
Петък

18:30-20:00 Сакрална архитектура на тялото, с Радостина Няголова виж тук.
Събота
09:00-10:30 Сакрална архитектура на тялото, с Радостина Няголова виж тук.
11:15-12:45 Йога за гърба, със Снежанка Милошева.

14:00-15:00 Въведение в медитацията, Цикъл от 6 занимания с Галина Тошева. Занятията са подходящи за участници с поне едногодишен опит в йога. Може да се участва с единични посещения.
За участие в практиките се свържете с конкретния водещ:
Запазваме правото си за промени в графика.